Bestuur ’18-’19

Lieve leden,

In het collegejaar 2018-2019 is het onze beurt om ons in te zetten voor SV ¿Ouisí?.

De taken zijn als volgt verdeeld:

Nour Steensma: voorzitter

Nour is fanatiek hockeyster en wil graag een derde keer de Nijmeegse vierdaagse lopen. Ze is 22 jaar oud en studeert Frans op B3 niveau. Ze komt oorspronkelijk uit Helmond en gebruikt net iets te vaak het woord ‘kaolo’.

Als voorzitter is het haar taak om de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen leiden en in de gaten te houden of alles goed verloopt binnen de vereniging. Ook zal zij bij externe activiteiten zoals constitutieborrels de vereniging representeren.

Marieke Elderman: secretaris

Marieke houdt van series kijken, koken en uitgaan. Ze is 18 jaar oud en studeert Spaans op B2 niveau. Oorspronkelijk is ze afkomstig uit Rheden.

Als secretaris is zij verantwoordelijk voor het bijhouden van de sociale kanalen en de mail. Ook zal zij de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen notuleren. Verder houdt zij de website bij en registreert aanmeldingen met betrekking tot lidmaatschap en activiteiten.

Sjoerd Mulder: penningmeester

Sjoerd houdt van hockeyen en is vaak te vinden in de Albert Heijn. Hij is 18 jaar oud en studeert Spaans op B2 niveau. Hij is woonachtig in Oss en beschrijft zichzelf als impulsief.

Als penningmeester is het aan hem om de financiën van de vereniging te verantwoorden. Ook zal hij zich bezig houden met het contact met onze sponsoren.

Elise Ketelaars: vice-voorzitter

Elise werkt ook bij Albert Heijn en speelt graag piano. Ze is 20 jaar oud, komt uit Oss en gaat na haar Frans bachelor beginnen aan haar master Linguistics.

Als vice-voorzitter leidt zij de activiteiten-commissie en zal zij de voorzitter ondersteunen waar dat nodig is. Verder zorgt ze voor een goedlopende samenwerking met de afdeling.

Wij hebben er ontzettend veel zin in om er voor jullie een ontzettend leuk en actief jaar van te maken!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kun je mailen naar ouisi@student.ru.nl

Veel liefs,

Het XVIe bestuur

v.l.n.r: Marieke Elderman, Nour Steensma, Sjoerd Mulder en Elise Ketelaars.