Boeken bestellen

Studieboeken, romans en dictaten: allemaal materialen die je nodig gaat hebben voor je opleiding. Een groot deel van de verkoop van deze boeken voor de opleiding Romaanse Talen en Culturen verloopt via de studievereniging. Op deze pagina bestel je gemakkelijk én met korting je studieboeken voor het volgende collegejaar!

LET OP: Zorg ervoor dat je de editie met hetzelfde ISBN-nummer koopt als dat in de literatuurlijst staat. Anders loop je de kans dat de paginanummering verschilt of dat de opdrachten anders zijn. Dan worden het wel hele lastige colleges!


Studieboeken en romans

Roelants is onze leverancier van studieboeken. Dankzij deze samenwerking kun je tot wel 10% korting krijgen op je boeken. De enige voorwaarde hiervoor is dat je lid bent van onze studievereniging. Vaak verdien je de kosten van het lidmaatschap al terug door de korting van boeken!


Dictaten

Voor sommige vakken heb je dictaten (readers of syllabi) nodig. Dit zijn gebonden boekjes met artikelen of opdrachten, die in de colleges gebruikt worden. Om deze dictaten de bestellen, moet je via internet je bestelling doorgeven. Dit kan op http://www.ru-bestel.nl/, waar je eerst een eigen account moet aanmaken (dit account is anders dan je RU-account). Vervolgens kun je op de website je dictaten zoeken en bestellen. Je betaalt vooraf, via Ideal. Na een paar dagen krijg je een bevestigingsmail die zegt dat de boeken voor je klaarliggen. Je kunt deze ophalen op de universiteit, de exacte locatie wordt in de bevestigingsmail genoemd.


Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even mailen naar ons via ouisi@student.ru.nl.