Wat zijn de mogelijkheden?

Hier vindt u een breed scala aan reclamemogelijkheden voor sponsoren.

Deelname aan Bedrijvendag
Ieder jaar wordt er door SV ¿Ouisí? een Bedrijvendag georganiseerd. Op deze dag zullen studenten komen luisteren naar een aantal sprekers uit de werkomgeving. Het is voor uw bedrijf mogelijk om aan deze dag deel te nemen. Dit is dé uitgelegen kans  om naamsbekendheid op te doen, uzelf te profileren als bedrijf en in contact te komen met bijna-afgestudeerden.

Een bedrijfsexcursie naar uw bedrijf
In samenwerking met SV ¿Ouisí? kan een excursie worden georganiseerd met uw bedrijf. Wij zullen hier reclame voor maken en een groep enthousiaste studenten zal een ochtend of middag uw bedrijf beter leren kennen door een kort bezoek.

Advertentie in ons magazine Interlingua
Interlingua is het verenigingsblad van SV ¿Ouisí? Het blad komt tweemaal per jaar uit (A4 formaat, oplage van bijna 100 stuks). Er is een mogelijkheid om in dit blad te adverteren. Advertenties kunnen een ’two page spread’ zijn, een enkele pagina of slechts een halve of kwart pagina.

Een interview met uw bedrijf of werknemers in ons magazine Interlingua
Voor het verenigingsblad Interlingua zijn we altijd op zoek naar bedrijven of werknemers. Zo kunnen wij een artikel plaatsen over uw organisatie of een interview met één van de werknemers van uw bedrijf. Enerzijds kan dit dienen als een vorm van reclame en anderzijds is het een goede manier om onze studenten nader kennis te laten maken met uw bedrijf.

Logosponsoring in onze digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief verschijnt aan het begin van iedere maand. Het doel van de nieuwsbrief is het verspreiden van activiteiten die door de studievereniging worden georganiseerd.  Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden en andere geïnteresseerden (oplage zo’n 100 stuks).

Logosponsoring op onze website 
De website van onze SV ¿Ouisí? trekt steeds meer bezoekers. Dit komt vooral omdat hier de inschrijvingen van het lidmaatschap en de activiteiten wordt geregeld.

Verspreiding van promotiemateriaal naar keuze
U kunt hierbij denken aan tijdschriften, flyers, vlag, pennen, tasjes, etc.Deze materialen worden vanuit de bestuurskamer van SV ¿Ouisí? verspreid onder de leden.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de Acquisitiecommissie: acquisitie@svouisi.nl