Activiteiten november

Beste Ouisí-ers,

In november staan er weer een hoop leuke activiteiten te wachten…

 

Image result for borrelAftertentamenborrel

Nog een week strijden en dan zijn de eerste tentamens weer voorbij. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Op dinsdag 1 november zullen we daarom samenkomen in Café Daen om onder het genot van een drankje dit heerlijke moment te delen. Vanaf 20.00 zullen we samen het glas heffen!

Financiële ALV

Op dinsdag 8 november zal er een extra ALV plaatsvinden. Deze ALV zal gaan over financiële zaken binnen Ouisí. De ALV zal beginnen om 19.00 en zal plaatsvinden in E1.09.

Image result for alv

Image result for halloweenPitcherparty

Op donderdag 10 november organiseert Ouisí samen met SV Leonardo Da Vinci, Desda en het Sodalicium Classicum Noviomagense de Pitcherparty. Het is al vaker gebleken dat de Pitcherparty een groot succes is! Deze keer is het thema: Halloween. Trek je engste outfit aan, want de best verklede personen zullen beloond worden. Verder zijn er welkomstshotjes, een Rad van Fortuin en maar liefst 120 gratis bier om 12 uur! Om 23.00 zullen de deuren van Café Piecken opengaan. De entree is 2 euro.

 

Beaujolaisborrel

Een van de meest memorabele activiteiten van het jaar komt er aan…

Op donderdag 24 november gaan we vieren dat de eerste Beaujolais weer verkrijgbaar is. Omdat één glas natuurlijk te weinig is van deze heerlijke Franse wijn, gaan we het de hele avond drinken! Voor 6 euro als lid of 8 euro als niet-lid kun je de hele avond lang onbeperkt Beaujolais drinken. Vanaf 21.00 zullen de wijnglaasjes gevuld worden bij Café Daen. Per lid mag je drie introducés meenemen. Aanmelden kan tot 19 november via de site.

Capture the Flag

Op maandag 28 november zal de laatste activiteit van de maand plaatsvinden. In teams van 8 gaan de letterenverenigingen tegen elkaar strijden. Help Ouisí om de beste letterenvereniging te worden tijdens deze zinderende activiteit!
Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.