Alumnimiddag RTC

Op zaterdagmiddag 13 mei 2017 is het eindelijk zo ver: in samenwerking met de afdeling Romaanse Talen & Culturen organiseren wij de door velen langverwachte alumnimiddag Frans en Spaans. In Steigercafé De Dock, op het terrein van de voormalige Honig-fabriek in Nijmegen-West, zullen studenten, oud-studenten, docenten en oud-docenten samenkomen om onder het genot van een glas (of twee) bij te praten, herinneringen op te halen maar ook om nieuwe contacten te leggen of geïnformeerd te worden over de opleiding anno 2017.

Aan deze middag, die van 14u tot ongeveer 17u zal duren, zijn kosten verbonden, die wij echter zo laag mogelijk hebben proberen te houden. Voor het redelijke bedrag van 15 euro kun je onbeperkt fris, bier en wijn drinken, ook zal er geen gebrek zijn aan zoute stengels, olijven, kaas en worst.

Tijdens deze middag staan twee activiteiten gepland: een miniquiz waarmee jullie kennis van het Frans en het Spaans getest wordt (taal, geschiedenis, film, muziek, literatuur, sport enzovoort).

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op zaterdag 13 mei aanstaande en verzoeken jullie om voor 6 mei het bedrag van 15 euro p.p. over te maken op rekeningnummer NL25INGB0005596082 t.n.v. Studievereniging ¿Ouisí? en o.v.v. “Alumnimiddag Romaans”.

Zegt het voort, en tot dan!