Beaujolaisborrel

Het is 25 november weer tijd voor onze jaarlijks terugkerende Beaujolaisborrel! Na een succesvolle en gezellige online versie vorig jaar kunnen we dit jaar eindelijk weer samen komen om te borrelen. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zal de borrel in tegenstelling tot eerder bericht niet om 20:00 maar om 17:00 beginnen. De borrel vindt plaats bij Tierney’s Irish Pub aan de Molenstraat 55 te Nijmegen. Als je geen wijn of andere alcoholische drankjes drinkt ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Neem dan ook vooral gezellig wat andere mensen mee van buiten de vereniging.

Let op: Er zal wel een entreeprijs zijn voor de borrel; deze is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Om het bedrag zo snel mogelijk aan jullie bekend te maken, vragen wij jullie vóór donderdag 18 november aan te melden via een mailtje naar ouisi@student.ru.nl. Wanneer je geen wijn drinkt, is het fijn als je dit in de mail erbij zet. Dan houden we hier rekening mee!
Kun je door de veranderde begintijd niet meer komen? Laat het ons dan ook even weten. Graag vermelden we als laatste nog dat de inschrijving pas helemaal rond is wanneer het bedrag betaald is.

Wij hebben er al heel veel zin in, tot dan!