Lezing door Frans Timmermans op 23 november

Op donderdag 23 november a.s. verzorgt Frans Timmermans een lezing op de Radboud Universiteit, waarvoor we jullie van harte willen uitnodigen.

 

Wetenschap en het publieke debat

In zijn lezing zal Frans Timmermans, Eerste Vice-President van de Europese Commissie en tevens alumnus van de Radboud Universiteit, ingaan op de vraag hoe wetenschappers het kritisch denken in het publieke debat kunnen stimuleren. Aansluitend is er gelegenheid voor het stellen van vragen, onder leiding van prof. dr. Evert van der Zweerde, hoogleraar Sociale en politieke filosofie. De lezing vindt van 11.00-12.00 uur plaats in de Academiezaal van de Aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2 te Nijmegen.

 

Ook studenten zijn van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen! Wegens het beperkte aantal plaatsen is het wel noodzakelijk om je (zo snel mogelijk) aan te melden via deze website.

 

Congres Europe Contested

De lezing vindt plaats in het kader van het congres Europe Contested, dat georganiseerd wordt door het onderzoeksinstituut HLCS: het Institute for Historical, Literary and Cultural Studies van de Faculteit der Letteren. Meer informatie over dit congres, waarbij studenten eveneens van harte welkom zijn, vind je op de speciale conferentiewebsite.

 

Voor vragen kun je ook terecht bij de congrescoördinator dr. Joris Gijsenbergh, via europecontested2017@let.ru.nl