Nijmegen Taalhoofdstad

Van 9 t/m 12 mei vieren wij taal, cultuur en geschiedenis tijdens Nijmegen Taalhoofdstad! Dit is een week vol met activiteiten. Bovendien zal Adriaan van Dis die week het eredoctoraat ontvangen vanwege zijn inzet voor taal en cultuur.

Enige activiteiten die interessant voor jullie zijn: 
– Landenmarkt op 9 mei om 13:30: literatuur maakt ook deel uit van een talenstudie. Bij de landenmarkt scoor je (buitenlandse) literatuur voor een prikkie. Bovendien maak je kans op een gratis taalcursus naar keuze van Radboud in’to Languages wanneer je op de Landenmarkt bent!

– Eten in de Refter op 9 en 10 mei: bij het leren van een taal hoort ook jezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur! En dan kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Als student krijg je op 9 of 10 mei als student €2 korting op je maaltijd in de Refter. Het eten wordt gemaakt samen met studieverenigingen SVN, Soda, SV ¿Ouisí? en DVN.


– Eredoctoraat Adriaan van Dis op 11 mei: niemand minder dan Adriaan van Dis ontvangt op woensdag 11 mei het eredoctoraat in de Vereeniging. Studenten zijn van harte welkom om deze academische zitting bij te wonen! 


Voor deze activiteiten kun je je aanmelden voor 3 mei, via https://www.ru.nl/letteren/actueel/nijmegen-taalhoofdstad. Zien we je dan?