Open vergaderingen commissies

Om je een beter beeld te geven van wat we precies doen in de commissies van SV ¿Ouisí? organiseren we dit jaar open vergaderingen voor de Reiscommissie, Activiteitencommissie en Communicatiecommissie!
De vergaderingen zijn vrijblijvend, niets moet en alles mag. Op deze manier kun je kennis maken met de organisatie achter de vereniging. 

  • 17 september 10:30-12:00 – Open vergadering ReisCo
  • 17 september 12:00-13:30 – Open vergadering AcCo
  • 19 september 9:30-10:30 – Open vergadering ComCo

Tot snel op 17 en 19 september!
Meer informatie vinden jullie in de kopjes hieronder:

Open vergadering reiscommissie
Lijkt het je leuk om vakanties te plannen, goedkope vliegtickets te boeken, te speuren naar een mooie overnachtingsplek en alvast een kijkje te nemen in de culturele schatten van de mooiste Europese bestemmingen?
Kom bij de reiscommissie om alvast weg te dromen bij de volgende reisbestemming van SV ¿Ouisí?

Open vergadering activiteitencommissie
Ben jij altijd in voor gezelligheid, vind je het leuk om dingen te regelen en lijkt het je leuk om nieuwe contacten op te doen? Kom dan langs op de open vergadering van de activiteitencommissie!

Open vergadering communicatiecommissie
Heb jij een kritische blik en altijd al een stukje willen schrijven voor een écht tijdschrift? De Interlingua biedt hiervoor de uitkomst en is op zoek naar nieuwe fotografen, interviewers en redacteurs. Dit jaar gaan we ook brainstormen over eventuele digitalisatie van deze commissie. Kortom, dat wil je niet missen!