Commissies ’16-’17

SV ¿Ouisí? bestaat, naast haar bestuur, uit vijf commissies. Deze commissies hebben een ondersteunende functie ten opzichte van het bestuur en zijn thematisch opgedeeld.

Wil je graag een actieve rol spelen binnen onze studievereniging?  Kun je goed organiseren en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als lid van SV ¿Ouisí? kun je deel uitmaken van één van deze commissies. Je kunt solliciteren door een mail te sturen met een korte motivatie naar ouisi@student.ru.nl!

Commissies

 • Activiteitencommissie
  De Activiteitencommissie van SV ¿Ouisí? heeft als belangrijkste taak het organiseren van activiteiten. Het betreft zowel formele activiteiten (filmavonden, lezingen) als informele activiteiten (borrels, feesten). Naast het behouden van de ’traditionele’ activiteiten zal de commissie zich inzetten om nieuwe activiteiten te realiseren.
 • Communicatiecommissie
  Het doel van de Communicatiecommissie is het informeren van leden over interessante nieuwsfeitjes, trends en andere ontwikkelingen in Spanje en Frankrijk. De commissie doet dit, naast het gebruik van de website en social media, door het publiceren van het magazine van onze studievereniging: Interlingua. De commissie bestaat uit redactieleden die zowel verantwoordelijk zijn voor het schrijven van artikelen als de grafische vormgeving.
 • Acquisitiecommissie
  De Acquisitiecommissie houdt zich bezig met het versterken van het netwerk van de studievereniging. Enkele taken van de commissie zijn het zoeken van sponsoren, het aanhalen van de banden met de huidige sponsoren en het behouden van een gezonde financiële situatie.
 • Reiscommissie
  De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een studiereis voor SV ¿Ouisí?, welke bestaat sinds een jaar. Vorig jaar is de reis naar Rome een groot succes gebleken, waardoor ook dit jaar er weer een reis georganiseerd zal gaan worden.  De studiereis zal bestaan uit studiegerelateerde en informelere activiteiten.
 • Internationaliseringcommissie
  De Internationaliseringcommissie is een nieuwe commissie binnen SV ¿Ouisí?. De voornaamste taak van de commissie is het betrekken van buitenlandse studenten, studerend in Nijmegen, bij onze studievereniging. Dit zullen zij onder meer doen door toenadering te zoeken en berichten van de vereniging te vertalen in het Spaans en Frans.