Commissies ’17-’18

SV ¿Ouisí? bestaat, naast haar bestuur, uit vier commissies. Deze commissies hebben een ondersteunende functie ten opzichte van het bestuur en zijn thematisch opgedeeld.

Wil je graag een actieve rol spelen binnen onze studievereniging?  Kun je goed organiseren en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als lid van SV ¿Ouisí? kun je deel uitmaken van één van deze commissies. Je kunt solliciteren door een mail te sturen met een korte motivatie naar ouisi@student.ru.nl!

Commissies

 • Activiteitencommissie
  De Activiteitencommissie van SV ¿Ouisí? is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten. Het betreft zowel formele activiteiten (filmavonden, lezingen) als informele activiteiten (borrels, feesten). Naast het behouden van de ‘traditionele’ activiteiten zal de commissie zich inzetten om nieuwe activiteiten te realiseren. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er een evenwicht is tussen Franse en Spaanse activiteiten. De commissie houdt zich bezig met het bedenken, de voorbereidingen, de organisatie en het goede verloop van de activiteiten van de studievereniging.
 • Communicatiecommissie
  De Communicatiecommissie heeft als doel de leden van SV ¿Ouisí? te informeren over interessante nieuwsfeitjes, trends en andere ontwikkelingen in Spanje en Frankrijk. De commissie houdt de leden op de hoogte via de website en social media (Facebook). Ook streven wij ernaar om in het tweede semester het magazine van onze studievereniging Interlingua te publiceren. Hierbij is jullie hulp hard nodig! Voornamelijk voor het tot stand brengen van de Interlingua heeft de commissie redactieleden nodig die zowel verantwoordelijk zijn voor het schrijven van artikelen als de grafische vormgeving.
 • Internationaliseringscommissie
  De Internationaliseringcommissie is vorig opgezet en zal dit jaar in stand gehouden worden. De voornaamste taak van de commissie is het betrekken van buitenlandse studenten (studerend in Nijmegen) bij onze studievereniging. Dit zullen wij onder meer doen door (actief) toenadering te zoeken en berichten van de vereniging te vertalen in het Spaans, Frans en Engels.
 • Reiscommissie
  De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een studiereis voor SV ¿Ouisí?. De bestemmingen van afgelopen jaren waren een groot succes, te weten Rome en Praag. De commissie zal zich ook dit jaar weer inzetten voor de organisatie van een nieuwe reis. De studiereis zal bestaan uit studie gerelateerde en informelere activiteiten.