Bestuur ’19-’20

Voorzitter: Renske Hamer
Secretaris: Ruby-Lee van Lierop
Penningmeester: Quinten Fennema


Renske Hamer

Mijn naam is Renske en ik ben dit jaar voorzitter van het XVIIe bestuur der SV ¿Ouisí? Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging en houd ik het overzicht over alle zaken die er binnen de vereniging spelen. Andere, wat specifiekere taken als voorzitter zijn dat ik bijvoorbeeld de ALV’s presenteer en dat ik de praatjes op de constitutieborrels houd. Ik heb ervoor gekozen om bestuur te worden, omdat ik nieuwsgierig was naar wat het inhield en ik het altijd leuk heb gevonden om naar activiteiten van ¿Ouisí? te gaan.


Ruby-Lee van Lierop

Mijn naam is Ruby-Lee en ik ben dit jaar secretaris van het XVIIe bestuur der SV ¿Ouisí? Als secretaris zorg ik voor de promotie van activiteiten op Facebook en Instagram, en ik houd de website van de vereniging up-to-date. Ook ontvangen jullie iedere maand de ledenmail die ik zorgvuldig opstel. Tijdens vergaderingen en ALV’s zul je mij achter mijn laptop vinden: dan notuleer ik wat er gezegd wordt zodat we bijvoorbeeld suggesties, opmerkingen en vragen van leden terug kunnen lezen. Ook bij eventuele onduidelijkheden kunnen we hierop terugvallen. Dit jaar ontferm ik mij ook over de vormgeving van de Interlingua.


Quinten Fennema

Mijn naam is Quinten en ik ben dit jaar penningmeester van het XVIIe bestuur der SV ¿Ouisí? Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën binnen de vereniging. In het kort betekent dit dat ik de aankopen voor borrels en activiteiten regel, dat ik zorg dat de inkomsten ook allemaal betaald worden en dat ik zorg voor het financieel overzicht. Jullie krijgen normaal gesproken niet veel met mij te maken, behalve tijdens onze ALV’s waar ik jullie inzicht geef in de financiën binnen de vereniging en tijdens activiteiten waar entree wordt gevraagd. Naast mijn functie als penningmeester, maak ik ook deel uit van de activiteitencommissie, waar ik als voorzitter actief ben.