Bestuur ’21-’22

Het XIXe bestuur der SV ¿Ouisí?
Voorzitter: Lise Akkermans
Secretaris: Fleur Poelgeest
Penningmeester: Joanne Nijkamp

De bestuursfoto van het XIXe bestuur der SV ¿Ouisí?

Lise Akkermans

Ik ben Lise Akkermans, tweedejaars bachelor student Franse Taal en Cultuur. Dit jaar ben ik voorzitter van het XIXe bestuur van SV ¿Ouisí?.

Als voorzitter leid ik vergaderingen, presenteer ik ALV’s en ben ik spreker bij borrels en andere gelegenheden.

Naast de uurtjes die ik doorbreng in de bestuurskamer, ben ik regelmatig te vinden in de studio waar ik met veel plezier zing. Het zal jullie niet verbazen dat mijn voorliefde uitgaat naar het Franse chanson :)


Fleur Poelgeest

Mijn naam is Fleur Poelgeest en ik ben tweedejaars studente Franse Taal en Cultuur. Dit jaar mag ik met veel plezier de secretaris van het XIXe bestuur der SV ¿Ouisí? zijn.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het sturen van de ledenmails, houd ik de mailbox van SV ¿Ouisí? in de gaten en notuleer ik de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen. Als laatste houd ik de social media en de website bij om jullie op de hoogte te houden van wat er speelt binnen onze vereniging!

Dit klinkt misschien als een drukke functie, maar gelukkig heb ik ook nog wat vrije tijd om andere leuke dingen te doen. Zo houd ik er enorm van om gezellige dingen te gaan doen met vriend(inn)en, vind ik het heerlijk om er op mijn longboard vandoor te gaan en luister ik heel graag muziek. 


Joanne Nijkamp

Mijn naam is Joanne Nijkamp en ik ben tweedejaars studente Franse Taal en Cultuur. Dit jaar ben ik penningmeester van het XIXe bestuur der SV ¿Ouisí?.

Het komende bestuursjaar zal ik verantwoordelijk zijn voor alles wat er zich op financieel vlak afspeelt binnen onze vereniging. Van alle inkomsten en uitgaven maak ik een overzicht en daarnaast regel ik de aankopen voor de borrels en de activiteiten.

Ik start mijn dag graag zo vroeg mogelijk en ga in de vroege uurtjes dan ook het liefst de natuur in om hard te lopen of te mountainbiken. Daarnaast vind ik het heerlijk om te ontspannen met een goed boek, zing ik graag en speel ik dwarsfluit.