Bestuur ’22-’23

Het XXe bestuur der SV ¿Ouisí?
Voorzitter: Thomas Oosterom
Penningmeester: Jolijn Joosse
Vice-voorzitter: Jarno Hendriks

Thomas Oosterom

Hoi allemaal! Mijn naam is Thomas Oosterom. Ik ben 19 jaar oud en dit jaar mag ik de voorzitter zijn van SV ¿Ouisí?. Dat houdt in dat ik vergaderingen leid, maar ook dat ik Ouisí representeer naar andere verenigingen en de faculteit toe. Verder ben ik lid van de activiteitencommissie en de acquisitiecommissie. Ik vind Ouisí een keileuke vereniging, vooral omdat het zo klein is en je dus iedereen snel leert kennen. Dat was ook de reden dat ik voorzitter wilde worden. Ik vind het heel leuk om te presenteren, en hoe leuk is het dan dat je dat bij een vereniging kan doen waarbij iedereen je helpt !
Naast mijn bezigheden bij Ouisí studeer ik ook nog. Ik zit nu in het tweede jaar van Frans en heb het erg naar mijn zin! Als ik niet bezig ben met studeren of met de studievereniging, lees ik graag een boek, doe ik een dansje of ben ik op scouting te vinden.
Ik heb heel veel zin in de rest van het jaar. Voor mij houdt een bestuursjaar het ontmoeten van heel veel leuke mensen in. Dus als je me ziet, spreek me vooral aan, vind ik leuk 😉.

Liefs, jullie voorzitter

Jolijn Joosse

Hej allemaal!
Mijn naam is Jolijn, ik ben 21 jaar oud en derdejaars studente Franse Taal en Cultuur. Dit jaar mag ik penningmeester zijn van SV ¿Ouisí?. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de financiën binnen de vereniging. Zo houd ik de inkomsten en uitgaven bij en regel ik de declaraties. Na een wat ingewikkelde start, kan ik nu eindelijk volop aan de slag en kan ik heerlijk bezig met alle cijfertjes! (Thomas en Jarno vinden het nog wel eens bijzonder dat ik daar graag mijn tijd aan besteedt ;) )

Naast SV ¿Ouisí? en mijn studie ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig met bijvoorbeeld bullet journalen, miniatuurhuisjes knutselen of haken. Ook vind ik het leuk om spelletjes te spelen, te puzzelen en een boek te lezen.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal te zien bij (één van) de activiteiten!

Liefs, jullie penningmeester

Jarno Hendriks

Hallo hallo! Ik ben Jarno Hendriks, 19 jaar en tweedejaars bachelor student Franse Taal en Cultuur. Dit jaar ben ik vicevoorzitter van het XXe bestuur van SV ¿Ouisí?.

Als vicevoorzitter help ik de voorzitter en penningmeester waar nodig. Als Thomas of Jolijn ziek zouden worden, of iets anders, dan moet ik diegene overnemen. Daarnaast houd ik korte lijntjes met de verschillende commissies en houd ik dit jaar de sociale media bij. Ik vind het leuk om met zoveel mogelijk mensen te kletsen, dat is ook wat de vicevoorzitter doet, dus spreek me vooral aan!

Naast dat je me op de universiteit tegenkomt, ben ik te vinden (in Limburg ;)) bij mijn verschillende baantjes, familie, vrienden of bij de fanfare van Wellerlooi waar ik de hoorn bespeel. Ook vind ik het heerlijk om me bezig te houden met de Reiscommissie en andere talen en culturen zoals het Duits!

Ik hoop dat ik samen met jullie een onvergetelijke tijd van dit jaar kan maken!

Groetjes en veel liefs,

Jullie vicevoorzitter