Bestuur ’23-24

Het XXIe bestuur der SV ¿Ouisí?
Voorzitter: Dagmar Janssens
Secretaris: Tom Kortsmit
Penningmeester: Nele JongWe stellen ons graag even aan jullie voor:


Dagmar Janssens

Ik ben Dagmar, 20 jaar, 2de jaars Franse taal en cultuur, en dit jaar mag ik de voorzitter zijn van onze gezellige vereniging! Ik kom oorspronkelijk uit het gat Abbenbroek dat onder de rook van Rotterdam ligt, maar heb ondertussen ook een jaar Parijs onveilig gemaakt en mag nu de afgelopen anderhalf jaar Nijmegen mijn 2de thuis noemen.

Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging en regel ik alle vergaderingen. Als echte regeltante ben ik dus helemaal in m’n element.
Als ik niet bezig ben met studeren of OuiSí ben ik vaak in het sportcentrum te vinden, op of rond het water of met een wijntje in m’n hand in de stad. We zijn ondertussen alweer even bezig als 21ste bestuur en ik heb het enorm naar m’n zin, maar kijk ook heel erg uit naar nog veel leuke maanden met leuke activiteiten en natuurlijk een super leuk lustrum! Twijfel niet om me aan te schieten voor een praatje over van alles en nog wat, en tot snel bij 1 van onze activiteiten :)

Besitos & bisous <3


Tom Kortsmit

Ik ben Tom Kortsmit, 19 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Best, oftewel het beste dorp van Nederland! (Ik dacht ik maak de grap zelf voordat andere mensen ‘m maken) Ik zit in mijn 2de jaar van de opleiding Spaanse Taal en Cultuur en ik ben daarnaast vol trots de secretaris van onze studievereniging.

Als seccie ben ik de wandelende informatiebron: ik regel de mails, de social media en daarnaast werk ik ook nog eens mee aan ons mooie tijdschrift de Interlingua. Het houdt me lekker bezig, maar ik doe het graag, zeker als er iets grafisch zoals de plaatjes bij komt kijken.

Hoewel ik dansen thuis heb op moeten geven voor mijn studentenleven hier in Nijmegen, ben ik nog steeds graag in beweging en zal je me ook wel eens op een yogamatje in het sportcentrum tegenkomen. Daarnaast houd ik me ook bezig met @slayamospodcast, want dat is voor mij de perfecte uitlaatklep om mijn verhaal kwijt te kunnen en ik zie het alleen maar als een bonus dat ik er zo af en toe mensen ook nog een plezier mee kan doen!

Mochten jullie vragen hebben of gewoon even met mij willen babbelen (omdat ik zo mega gezellig ben) dan mag dat altijd! Ik zie jullie graag weer snel bij een van de volgende activiteiten, die snel in een leuke mail weer naar jullie worden gecommuniceerd par moi 😜


Nele Jong

Mijn naam is Nele Jong! Ik ben 22 jaar, kom oorspronkelijk uit het prachtige Limburg en zit in mijn tweede jaar van de opleiding Spaanse Taal en Cultuur! Dit jaar ben ik de penningmeester van SV ¿Ouisí?

Ik wilde deze fantastische vereniging graag een handje helpen en dat bleek het beste te kunnen als pennie! Ik ben verantwoordelijk voor het financiële plaatje: ik regel declaraties en houd de inkomsten en uitgaven bij (in fantastische excel-bestandjes!). Klinkt moeilijk, valt best mee. Take it from me 😉

Als ik niet bezig ben met excel-shortcuts of wanneer je de subjuntivo nu ook alweer gebruikt, kun je me vinden met mijn neus in een goed boek of lekker op het terras. Ook ga ik graag hardlopen en hou ik ervan om op reis te gaan en nieuwe landen en culturen te ontdekken (tevens de reden dat ik nu voor het tweede jaar in de ReisCommissie zit🙃) Ik hou van lekker kletsen, dus spreek me vooral aan als je me rond ziet lopen op de uni!

Ik heb mega veel zin om jullie te zien bij alle (lustrum)activiteiten het komende jaar!

Tot snel🫶🏻