Commissies ’15-’16

SV ¿Ouisí? bestaat, naast haar bestuur, uit een aantal commissies. Deze commissies hebben een ondersteunende functie ten opzichte van het bestuur en zijn thematisch opgedeeld.

Wil je ook bijdragen aan

Ben je betrokken bij de studievereniging? Wil jij het beleid van de vereniging mee bepalen én uitvoeren? Kun je goed organiseren en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als lid van SV ¿Ouisí? kun je deel uitmaken van één van deze commissies. Je kunt solliciteren door een mail te sturen met een korte motivatie naar ouisi@student.ru.nl!

Commissies

 • Activiteitencommissie
  De Activiteitencommissie van SV ¿Ouisí? heeft als belangrijkste taak het organiseren van activiteiten. Het betreft zowel formele activiteiten (Bedrijvendag, lezingen) als informele activiteiten (borrels, feesten). Wij proberen een nóg betere invulling te geven aan succesvolle tradities, maar ook te brainstormen over nieuwe activiteiten.
 • Communicatiecommissie
  Het doel van de Communicatiecommissie is het onderhouden van contacten met de leden en ze up-to-date te houden via social media en de website. Ook publiceren wij het magazine Interlingua. De commissie bestaat uit redactieleden die zowel verantwoordelijk zijn voor het schrijven van artikelen als de grafische vormgeving.
 • Acquisitiecommissie
  De Acquisitiecommissie houdt zich bezig met het versterken van het netwerk van de studievereniging. Zo zoeken wij naar sponsoren en houden wij de gezonde financiële situatie op orde.
 • Reiscommissie
  De Reiscommissie is een nieuwe commissie binnen SV ¿Ouisí? die ervoor zal zorgen dat de studiereis een vast onderdeel wordt het collegejaar. De studiereis zal bestaan uit studiegerelateerde en gezellige activiteiten.